Комплекс обладнання для приготування глазурі КО 500
Призначений для приготування кондитерської глазурі і жирових начинок шляхом змішування і подрібнення.
![](/files/images/resources/35/preview/kompleks-oborudovaniya-dlya-prigotovleniya-glazurey-ko-500.jpg)
Автоматичний комплекс для приготування глазурі
Призначений для приготування кондитерської глазурі та жирових начинок шляхом змішування і подрібнення.
![](/files/images/resources/36/preview/avtomaticheskiy-kompleks-dlya-prigotovleniya-glazuri.jpg)
Ємність накопичувальна
Ємність призначена для прийому, підігріву до заданої температури, перемішування і короткочасного зберігання харчового продукту. Ємність автономна.
![](/files/images/resources/37/preview/emkost-nakopitelnaya.jpg)
Турбоміксер
Турбоміксер призначений для приготування вафельного тіста.
![](/files/images/resources/38/preview/turbomikser.jpg)
Насос кулачковий NK 2.2
Насос призначений для подачі в'язких рідин (тісто, рідкий шоколад, джем, сметана) без абразивних включень і речовин.
![](/files/images/resources/39/preview/nasos-kulachkovyy-nk-22.jpg)
Насос шестерний
Насос призначений для подачі в'язких рідин (тісто, рідкий шоколад, джем, сметана) без абразивних включень і речовин.
![](/files/images/resources/40/preview/nasos-shesterenchatyy.jpg)