Обладнання для приготування глазури та начинки

Обладнання призначене для змішування, подрібнення, підігріву та перекачування кондитерських мас різної в’язкості. Комплекси забезпечують стабільну якість продукту, рівномірну текстуру та точне підтримання температурного режиму. До складу систем входять міксери, ємності, насоси та автоматизовані вузли приготування глазурі й жирових начинок.

Насос з серповидними кулачками

Оновлена модель насоса призначена для перекачування в’язких продуктів із включеннями. Самоочисна конструкція запобігає налипанню та забезпечує стабільну роботу з «складними» масами.

Комплекс обладнання для приготування глазурі КО 500

Призначений для приготування кондитерської глазурі і жирових начинок шляхом змішування і подрібнення.

Автоматичний комплекс для приготування глазурі

Призначений для приготування кондитерської глазурі та жирових начинок шляхом змішування і подрібнення.

Ємність накопичувальна

Ємність призначена для прийому, підігріву до заданої температури, перемішування і короткочасного зберігання харчового продукту. Ємність автономна.

Турбоміксер

Турбоміксер призначений для приготування вафельного тіста.

Насос кулачковий NK1.5

Насос призначений для подачі в'язких рідин (тісто, рідкий шоколад, джем, сметана) без абразивних включень і речовин.

Насос шестерний

Насос призначений для подачі в'язких рідин (тісто, рідкий шоколад, джем, сметана) без абразивних включень і речовин.

Завантажити опитувальний лист
Завантажити каталог TM SISPRO
Сертифікат відповідності CE European Certification Agency for Production
Сертифікат відповідності та Декларація про відповідність UA ТОВ ВСЦ «ПІВДЕНТЕСТ»
Висновок санітарно-епідеміологічної експертизи про відповідність санітарному законодавству