Обладнання для приготування глазури та начинки

Насос з серповидними кулачками

Оновлена модель насоса призначена для перекачування в’язких продуктів із включеннями. Самоочисна конструкція запобігає налипанню та забезпечує стабільну роботу з «складними» масами.

Комплекс обладнання для приготування глазурі КО 500

Призначений для приготування кондитерської глазурі і жирових начинок шляхом змішування і подрібнення.

Автоматичний комплекс для приготування глазурі

Призначений для приготування кондитерської глазурі та жирових начинок шляхом змішування і подрібнення.

Ємність накопичувальна

Ємність призначена для прийому, підігріву до заданої температури, перемішування і короткочасного зберігання харчового продукту. Ємність автономна.

Турбоміксер

Турбоміксер призначений для приготування вафельного тіста.

Насос кулачковий NK1.5

Насос призначений для подачі в'язких рідин (тісто, рідкий шоколад, джем, сметана) без абразивних включень і речовин.

Насос шестерний

Насос призначений для подачі в'язких рідин (тісто, рідкий шоколад, джем, сметана) без абразивних включень і речовин.

sispro_ui_button_download_brief
sispro_ui_button_download_catalog
sispro_ui_button_docs_coc_ce sispro_ui_button_docs_coc_ce_info
sispro_ui_button_docs_coc_doc_ua sispro_ui_button_docs_coc_doc_ua_info
sispro_ui_button_docs_sec_ua sispro_ui_button_docs_sec_ua_info